De offentliga rummen är viktiga och betydelsefulla mötesplatser i vardagen. I Partille finns berikande platser dit alla är välkomna.

Upplev Sveriges modernaste arena

I höst slår portarna upp till Partille arena, Sveriges modernaste arena. Här hittar du ett arenatorg med hängande trädgårdar, ett gym, en bowlinganläggning, en restaurang och två stora hallar varav en med en fullstor scen som kan användas till såväl små som stora arrangemang. Partille arena kommer nyttjas av kommunala verksamheter samtidigt som de privata verksamheterna lockar idrottssugna och hungriga lunchgäster. Man räknar med att Partille arena kommer bli kommunens främsta mötesplats med ett flöde av 3000 personer som dagligen passerar genom entrédörrarna. Läs mer om Partille arena här.

Förverkliga dina kreativa idéer

Partilles fritidsgårdar är viktiga platser för kommunens unga. Drivna fritidsledare hjälper dig att förverkliga just dina kreativa idéer. Du kan som ung även söka pengar för att genomföra ditt drömarrangemang eller projekt. Läs mer om Partilles fritidsgårdar och kommunens fritidsverksamhet här.

2017 får Partille ett nytt grönt stråk

Nästa år invigs Partilles stadspark. Det gröna stråket som binder samman Säveån med centrum kommer bli en ny plats för avkoppling, rekreation, träning och lek. Porlande vattenspel, en spontanscen och flera ytor för fikapauser i det gröna är en garanti för att stadsparken kommer bli en välbesökt plats. Läs mer om stadsparken här.

Hyr en lokal för konferens eller kalas 

Alla behöver vi någon gång en lokal. I Partille finns ett stort utbud av lokaler som vem som helst kan hyra, oavsett om du hyr i egenskap av privatperson, företag eller förening. Klicka här för att läsa mer om vilka lokaler du kan hyra.