Generösa öppettider och kunnig personal gör Partille bibliotek till ett av kommunens mest populära mötesplatser. Här hittar du ett stort utbud av litteratur, media och spel. Finns inte det du vill ha tag på kan personalen ofta hjälpa till att beställa det.

Om biblioteket

Partille bibliotek har ett av landets mest generösa öppettider där kunnig personal hjälper dig hitta bland de stora samlingarna av litteratur och media. Om du saknar något i bibliotekets utbud kan du lämna inköpsförslag till personalen.

Läs e-böcker och lyssna på e-ljudböcker i appen Biblio

I appen Biblio kan du läsa och lyssna på e-böcker. Det enda som krävs är att du har ett lånekort på Partille bibliotek. Läs mer här eller kom in till biblioteket för att få hjälp att komma igång. 

Evenemang

Biblioteket ordnar massor av evenemang för alla åldrar, allt från språkcafé och stickcafé till läxhjälp och bokcirklar. Hitta allt som händer på biblioteket i kalendern eller på facebooksidan.  

Låna om hemifrån

Med ett par enkla musklick kan du låna om din bok direkt från mobilen, datorn eller surfplattan. På Partille biblioteks webbplats kan du logga in och genomföra omlån av litteratur och media. Här kan du även läsa tidningar online, låna e-böcker och e-ljudböcker, betala övertidsavgifter och mycket mer, klicka här för att gå till bibliotekets webbplats.   

Vallhamra biblioteksstation

Vallhamra biblioteksstation är just nu stängd.