Hela vecka 50 firar Kulturskolan i Partille 75 år! Jubileet kulminerar i en stor galakväll på Partille arena med inga mindre än bröderna Norberg som konferencier och Janice som gästartist. En kväll du inte kan missa!

Jubileumsveckan avslutas med en galaföreställning på Partille arena lördagen 15 december klockan 18. På scenen kommer drygt 500 elever från Kulturskolan i samarbete med artisterna Emil och Daniel Norberg, sångerskan Janice, Salomon Jakobsson och hemvändande elever samt våra fantastiska lärare att uppträda! Kom och hjälp oss att göra detta till en oförglömlig kväll! 

Kulturskolan kommer under jubileumsveckan samla in pengar till Musikhjälpen där årets tema är ” Alla har rätt att funka olika”. 

Biljetter

Biljtterna kostar 120 kronor för vuxen och 40 kronor för barn under 18 år. Barn under 3 år går in gratis. 10 kronors serviceavgift per biljett tillkommer. Köp biljett här. 

Jubileumsvecka

Under jubileumsveckan, vecka 50, kommer Kulturskolan och Kulturum att sjuda av kultur och kreativitet i alla dess former. Det bjuds på olika workshops och föreställningar på Kulturums olika scener. Vi ser fram emot mot fina möten med Kulturskolans elever och lärare, men även med dig som Partillebo. 

Här hittar du all information om vad som sker under jubileumsveckan!

Minns du Partilles kommunala Musikskola / Kulturskola? 

Då vill vi komma i kontakt med dig! 

Under hösten och jubileumsveckan vill vi ge en återblick i Kulturskolans/Musikskolans historia. Därför söker vi dig som någon gång varit elev eller haft kontakt med Partille Kulturskola/Musikskola på något sätt.  

Kanske vill du dela dina erfarenheter och upplevelser med oss genom text och foton? 

Eller har du något att berätta om din tid på Kulturskolan/Musikskolan som du vill dela med oss under vår jubileumsvecka på Kulturum? 

Maila Anna.foster@partille.se eller lägg ett brev eller foto i kundcenter så tar vi hand om det. Kom ihåg att lämna dina kontaktuppgifter så att vi kan komma i kontakt med dig!

 

 

Sidan publicerad: Torsdag, 27 september 2018, 19:58