Kommunen skickar regelbundet ut välkomstpaket med information till nyinflyttade Partillebor. Vi vill gärna ge lokala företagare chansen att vara med och hälsa våra nya invånare välkomna med olika erbjudanden. Detta behöver du tänka för att få skicka med ett erbjudande i vårt paket.

– Vi skulle vilja visa på bredden av vad Partille har att erbjuda och hoppas att kommunens företagare nappar på chansen att skicka med erbjudanden som specifikt vänder sig till våra nya invånare. Vi är inte ute efter information eller allmän reklam utan faktiska erbjudanden som ger mervärde till våra nya Partillebor, till exempel gåvocheckar, rabattkuponger eller inbjudningar till event, säger kommunikationschef Marie Gumabon.

Erbjudanden ska levereras tryckta och klara

Kommunen har fått in flera förslag från lokala företagare, vi är glada och tacksamma för detta. Men för att allt ska fungera, både för er företagare som skickat in erbjudanden och för oss på kommunen, behöver vi förtydliga några ytterligare hållpunkter. Detta gäller för erbjudanden till nyinflyttade Partillebor:

  • Vi vill ha ditt företags organisationsnummer.
  • Erbjudandet ska levereras – utskrivet och klart – till Partille kundcenter.
  • Erbjudandet måste rymmas på ett papper i A4-format.
  • Vi gör ett välkomstutskick i månaden till cirka 200 hushåll.
  • Vi har med som minst 3 erbjudanden i ett utskick och som mest 10. Om vi får in väldigt många erbjudanden, fördelar vi dessa över flera utskick. Vi försöker så lång som möjligt planera så att det bli rättvist för alla företag som är intresserade av att skicka med erbjudanden.
  • Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till erbjudanden om de är av politisk karaktär, inte ligger i linje med Partille kommuns värderingar eller tvivelaktiga erbjudanden.

Har du ett erbjudande som du tror kan passa?

Hör av dig till kommunikation@partille.se, innan du skickar det tryckta erbjudandet. Detta för att stämma av innehåll och upplaga.

Sommaruppehåll

Vi gör utskick till nyinflyttade cirka en gång i månaden till cirka 200 hushåll. Vårt utskick i slutet på juni är fullbokat vad gäller företagserbjudanden. Därefter gör vi ett sommaruppehåll fram till slutet av augusti då ett nytt välkomstpaket till nyinflyttade börjar att föreberedas för att kunna skickas i september.

Kategorier: näringsliv
Sidan publicerad: Torsdag, 20 april 2017, 21:14