Björndammens simhall: Från och med 5 februari pausar skolsimmet, vattengymnastiken och allmänhetens bad i väntan på planerat underhållsarbete.

– Så snart vi har leveransbesked på underhåll kan vi planera uppstart och schemaläggning av de övriga verksamheterna, säger Heli Kunnas och Mikael Hansson, fritidschefer på kultur- och fritidsförvaltningen i Partille kommun.

Simskolan fortgår som vanligt tisdag, onsdag och torsdag klockan 15,16 & 17 under denna vecka, vecka 6. Bastun och duscharna är igång som vanligt för den som vill basta.

Detta servicemeddelande uppdateras löpande. För frågor, vänligen kontakta fritidsverksamheten via kundcenter.

Uppdatering 18 februari: Simhallens verksamheter startar åter upp tisdagen den 12 mars, med reservation för ändringar. Här hittar du ordinarie öppettider och information om våra aktiviteter.

Uppdatering 8 mars: Underhållsarbetet är nu igång efter fördröjning i levereransen av materiel. Preliminär öppning sker i slutet av vecka 11, och denna nyhet uppdateras med mer information 12 mars. Dusch och bastu erbjuds som vanligt under renoveringen.

Uppdatering 12 mars: Allmänhetens bad öppnar igen med ordinarie tider med start onsdag 13 mars. Vattengymnastiken kör vi igång från och med fredag 15 mars, ordinarie schema (Pensionärer klockan 12 och 13). Skolsimmet och simskolorna drar igång tisdag 19 mars.

Kategorier: Servicemeddelande
Sidan publicerad: Tisdag, 5 februari 2019, 17:03