Helgen den 22 och 23 april är fylld av aktiviteter i Partille. Gå på nyinvigning av Partille Kulturum, se till att få bilen miljövänligt ren, häng med i våryran på Sävedalens köpgata och ta chansen att se ett av historiens viktigaste rockband på Partille arena!

Helgen den 22 och 23 april är fylld av aktiviteter i Partille. Gå på nyinvigning av Partille Kulturum, se till att få bilen miljövänligt ren, häng med i våryran på Sävedalens köpgata och ta chansen att se ett av historiens viktigaste rockband på Partille arena!

Nyinvigning av Partille Kulturum

Sedan den första invigningen av Partille Kulturum i september 2007 har det skett många förändringar i byggnaden. Det har byggts om och byggts nytt och massor av nya verksamheter har flyttat in. Nu står allt klart och det firas med pompa och ståt med nyinvigning den 22 april!

Under dagen kommer du som besökare att få ta del av alltifrån ponnyridning till breakdance, tipspromenad, musikunderhållning, robotprogrammering och cirkusuppträdanden. Inte minst kommer de allra flesta lokaler stå öppna för nyfikna att kika in i och, i vissa fall, prova på utrustning och teknik. Allt för att få en verklig bild av vilket fint kultur- och utbildningscentrum vi har här i Partille.

Våryra på Sävedalens Köpgata

Missa inte Våryran längs Sävedalens köpgata den 22 april. Våryran firas med festliga erbjudanden i butikerna, underhållning och servering av mat och fika.

Stora biltvättarhelgen

Partille kommun deltar iStora biltvättarhelgen den 22 och 23 april, ett initiativ av branschorganisationenSvenskt Vattenoch en del andra svenska kommuner för att få fler bilägare att tvätta bilen på rätt sätt och rätt plats – för miljön. Med anledning av detta kommer flera tvättstationer ha förmånliga erbjudanden.

Status Quo på Partille arena

Efter mer än 50 år som turnerade band har Status Quo nu bestämt sig för att göra en sista elektrisk turné. Efter den här turnén kommer de bara att göra enstaka akustiska spelningar så detta är alltså sista chansen att se ett av historiens viktigaste rockband i sitt rätta element. Biljetter finns kvar till konserten på Partille arena den 22 april klockan 19.30!

Sidan publicerad: Onsdag, 19 april 2017, 08:53