Nu är verksamheten på seniorträffarna i full gång efter sommaruppehållet. En nyhet i höstens program är träffar med SeniorNet; en förening vars idé är att seniorer lär seniorer digital kommunikation och internet. Liksom i våras bjuds också in till diskussion om vilka aktiviteter som bör finnas på seniorträffarna framöver.

Seniorträffarna är mötesplatser för aktiviteter och gemenskap för pensionärer i Partille kommun. Seniorträffar finns på flera platser i kommunen och erbjuder varje vecka en mängd olika aktiviteter för alla som är intresserade.

Här hittar du programmet

Du hittar aktuellt program för respektive seniorträff längst ner på seniorträffarnas webbsida. Här hittar du även adresser och karta till alla seniorträffarna. Programmet finns också som en pdf-fil att ladda ner eller så kan du hämta det i tryckt form på våra seniorträffar, äldreboenden, i kommunhuset och i Partille Kulturum.

Här kan du läsa mer om träffarna med SeniorNet.

Vi vill veta vad du tycker

För att seniorträffarna ska upplevas som meningsfulla vill vi veta vilka aktiviteter som du vill se på träffarna framöver. Under våren bjuder vi därför in till två träffar med samordnaren för seniorträffarna för diskussion om det framtid programutbudet. Kom till aktiviteten Tyck till och ta chansen att påverka vad som ska finnas med i kommande program. Tyck-till-träffarna hålls vid följande tillfällen och platser:

  • Fredag 11 oktober, klockan 11 på seniorträffen Furulund, Tingsvägen 2, Partille
  • Torsdag 28 november, klockan 14 på seniorträffen Forellen, Gamla Kronvägen 82
  • Måndag 4 december, klockan 14.30 på seniorträffen Brattåskärr, Brattåskärrsvägen 97, Sävedalen

 

Kategorier: Senior
Sidan publicerad: Söndag, 1 september 2019, 10:00