Nu är det klart att Sveriges största musikgala P3 Guld återvänder till Partille arena den 19 januari. De två tidigare galorna sålde slut på rekordtid och biljetterna till 2019 års gala är ute nu.

Läs mer om evenemanget och säkra din plats här.

Arbetet med galan är redan igång och på Partille arena har förberedelserna pågått sedan augusti. Precis som tidigare år kommer man som publik att bjudas på en helkväll med förfest och live-framträdanden inramade i ett spektakulärt scenbygge. 

– Nu har vi gjort galan två år och vi vet hur vi ska göra det tredje P3 Guld till det bästa hittills. Live-upplevelsen kommer bli något utöver det vanliga och med en fullspäckad förfest blir det en kväll man inte får missa, säger Daniel Claeson som är evenemangschef på Partille arena. 

Årets gala sålde slut på rekordtid och på scen fick de 3555 i publiken bland mycket annat se Sarah Klang, Kapten Röd, Molly Sandén och Tove Styrke. Klicka här för att läsa mer.  

Det står även klart vilka som leder 2019 års gala. Tina Mehrafzoon har lett galan de senaste fem åren. Hon är en av Sveriges Radios främsta musikjournalister och har sedan 2013 guidat lyssnarna till den bästa nya musiken i Musikguiden i P3. Komikern Marcus Berggren är ny programledare för P3:s flaggskepp – Morgonpasset i P3 och har snabbt blivit en favorit hos lyssnarna. Marcus är också bekant med P3 Guld, på senaste galan gjorde han en omtalad roast av Sveriges artistelit som har närmare 250 000 visningar på Youtube.

Under galan utses nio priser i olika kategorier och allt livesänds i P3, SVT1 och SVT Play.

Biljetter ute nu! 

Säkra din plats till P3 Guld redan nu på partillearena.se. Under en begränsad tid erbjuds ett Early Bird-erbjudande på samtliga biljetter. En perfekt julklapp eller gåva. 

P3 Guld är ett samarbete mellan Sveriges Radio, Partille arena och Göteborg & Co. 

 

Kategorier: Press
Sidan publicerad: Torsdag, 25 oktober 2018, 07:15