Kultur är ett utmärkt sätt att stärka sin mentala energi. Det tycker Maria Dahl, kultursamordnare i Partille kommun, i det senaste avsnittet av närradioserien Mitt Partille. Programmet sändes lördag 9 februari klockan 9 på frekvensen 88.

Nu kan du lyssna på programmet i efterhand.

”Tanka energi”, är något av ledorden för Maria Dahl.

– För att ge måste man ju också fylla på och då är kultur i alla dess former ett utmärkt sätt att stärka sin mentala energi i en ofta krävande vardag, säger hon.

Maria Dahl är i grunden dramapedagog, men är sedan sex år engagerad i kommunens kulturarbete, som hon menar har en given plats i kommunens satsningar för alla Partillebor. Möt henne i ett, apropå inledningen, energigivande samtal varvat med egen vald musik som betyder något särskilt för henne. Samtalet leds av lokalradions Anki Flink och Jan Junhag.

Se vad som händer i evenemangskalendern

Maria Dahl vill också passa på att tipsa alla lyssnare att ta del av evenemangskalendern, på kommunens webbplats, som är fullspäckad med tips om allt som finns att göra i Partille.

Serien som lyfter fram Partilleprofiler

Serien "Mitt Partille" görs i samarbete med Partille kommun och närradiostationen Radio 88. Tanken är att lyfta fram Partilleprofiler med en historia och personer som gör skillnad. Programmet sänds varannan lördag klockan 9 på frekvens 88. Från måndagen efter sändningen kan du också lyssna på det senaste avsnittet i efterhand på Partille kommun webbplats.

Kategorier: kommun & politik
Sidan publicerad: Fredag, 8 februari 2019, 12:00