Den 6 mars är det åter dags för jobbmässa i Partille arena. Då har du som är på jakt efter jobb möjlighet att träffa arbetsgivare från Göteborgsområdet som alla har ett aktuellt behov av personal. De lediga jobben är allt från sommarvikarier till tillsvidareanställda inom yrken både med och utan krav på utbildning.

Förra årets jobbmässa i Partille arena blev en succé med drygt 40 arbetsgivare och 1400 arbetssökande besökare. Även i år är intresset från arbetsgivarna stort. Ett par veckor innan sista anmälningsdag har cirka tjugo arbetsgivare anmält att de kommer att delta på mässan.

Både privata och offentliga arbetsgivare

Förutom det privata näringslivet kommer också representanter från Lerum, Härryda och Partille kommuner samt Örgryte/Härlanda stadsdel, Göteborgs stad att vara på plats och erbjuda jobb inom bland annat äldreomsorg och funktionshinderverksamhet.

Flera arrangörer

Jobbmässan samarrangeras av Arbetsförmedlingen, Företagarna i Partille och Partille kommun.

– Jobbmässan ger fantastiska möjligheter för dig som söker jobb att träffa arbetsgivare med behov av att rekrytera nya medarbetare. För deltagande arbetsgivare är mässan ett tillfälle att snabbt och smidigt hitta lämpliga kandidater att anställa. Helt enkelt en lysande mötesplats för att knyta kontakter men även för att kanske få upp ögonen för helt andra branscher, säger Stefan Hedström på Arbetsförmedlingen i Partille.

Här hittar du mer information om Jobbmässan i Partille 2019 och inom vilka yrken som årets deltagande arbetsgivare söker medarbetare.

 

Kategorier: Jobb, Företagande
Sidan publicerad: Måndag, 11 februari 2019, 09:00