Välkommen till Partille kommunfullmäktiges sammanträde onsdag den 12 juni klockan 16. Mötet hålls i Sessionssalen i Partille kommunhus och är öppet för alla att lyssna på. Du kan också följa mötet via webb-tv eller närradion.

Här kan du följa mötet via webb-tv.

Sammanträdet inleds med musikframträdande från Kulturskolan. Därefter blir det information från kommundirektör Per Bäckström.

Ärenden och handlingar

På sammanträde 12 juni kommer kommunfullmäktige också att fatta beslut om kommunbudget för åren 2020 - 2022. På dagordningen står också antagande av planprogram för Furulunds centrum och antagande av internationell policy.

Tillkännagivande och handlingar

Här hittar du tillkännagivandet av fullmäktiges sammanträde 12 juni med dagordning och handlingar till alla ärenden. Kallelsen finns också att läsa i kundcenter i kommunhuset.

Motioner, interpellationer och frågor

Till kommunfullmäktiges sammanträde den 12 juni 2019 har det i dagsläget inte kommit in några motioner eller interpellationer.

Följ mötet på webb-tv eller radio

Om du inte kan följa mötet på plats i kommunhuset kan du följa det på webb-tv här på webben. Om du ser det i efterhand har du även möjlighet att gå direkt till de punkter på dagordningen som intresserar dig.

Lyssna på mötet

Det går också att lyssna på kommunfullmäktiges möte via radio. Hela mötet direktsänds i Partille närradio på 88 Mhz.

Kategorier: kommun & politik
Sidan publicerad: Måndag, 10 juni 2019, 13:52