Välkommen till Partille kommunfullmäktiges sammanträde tisdag den 3 september klockan 18.30. Mötet hålls i Sessionssalen i Partille kommunhus och är öppet för alla att lyssna på. Du kan också följa mötet via webb-tv eller närradion.

Här kan du följa mötet via webb-tv.

Sammanträdet inleds med musikframträdande från Kulturskolan. Därefter blir det information från kommundirektör Per Bäckström samt information om verksamheten Överförmyndare i samverkan.

Ärenden 

På sammanträdet 3 september kommer kommunfullmäktige bland annat att besvara en motion avseende förslag på att skapa ny familjecentral i Partille. Man kommer också att fatta beslut som rör bygget av en ny simhall i Partille, antagande av ny integrationspolicy samt beslut om att ta ut avgift för kopior, bevis och registerutdrag med mera.

Tillkännagivande och handlingar

Här hittar du tillkännagivandet av fullmäktiges sammanträde 3 september med dagordning och handlingar till alla ärenden. Kallelsen finns också att läsa i kundcenter i kommunhuset.

Motioner, interpellationer och frågor

Till kommunfullmäktiges sammanträde den 3 september har det kommit en interpellation från Vänsterpartiet om fritt busskort till alla elever i högstadiet i Partille.

Så kan du följa mötet

Om du inte kan följa mötet på plats i kommunhuset kan du följa det på webb-tv här på webben. Om du ser det i efterhand har du även möjlighet att gå direkt till de punkter på dagordningen som intresserar dig.

Lyssna på mötet

Det går också att lyssna på kommunfullmäktiges möte via radio. Hela mötet direktsänds i Partille närradio på 88 Mhz.

 

Kategorier: Kommun & politik
Sidan publicerad: Måndag, 2 september 2019, 14:07