Partille kommun har flera nyhetsbrev med information om vad som händer i kommunen. Välkommen att få koll på utvecklingen!

Partille växer

Varannan månad kommer Partille växer som riktar sig till alla som vill ha koll på utvecklingen i kommunen. Som prenumerant får du uppdateringar om nya bostäder, utvecklingen kring Partille Arena, Nya Kulturum och Kyrktorget med mera. Du får följa projekten, visionerna och framförallt människorna det berör på vägen från förort till förstad.

Partillefamiljer

Nyhetsbrevet Partillefamiljer kommer ut några gånger per termin och vänder sig till familjer i kommunen. Som prenumerant håller du dig uppdaterad om bland annat förskola, skola och en aktiv fritid.

Partille näringsliv

Under många år har ett nyhetsbrev om näringslivet i Partille skickats ut med post till alla företagare i kommunen två gånger om året. Nu har pappersbrevet blivit digitalt och skickas i stället ut varannan månad till alla som anmäler sig som prenumeranter.

Bli prenumerant i dag

Svara gärna på frågorna nedan, det gör det lättare för oss att ge dig den information du vill ha. Dina svar kommer inte att användas till något annat än våra nyhetsbrev.

Välj prenumeration
Partille familjer
Partille Näringsliv
Partille växer