Om det blir avbrott i någon av de tjänster som har stor påverkan på din vardag, är det viktigt att du så snabbt som möjligt får information om detta. I Partille använder vi oss av ett sms-utskick för att nå ut med information till våra kunder.

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress i Partille och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – så kommer du automatiskt att få våra SMS-utskick.

SMS-utskicken används inte för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Borde du också få SMS

Har du skyddat nummer eller oregistrerat kontantkort, äger du fritidshus eller har du en kommersiell fastighet i kommunen, vill du få information om driftstörningar hos en äldre anhörig eller en obemannad anläggning? Registrera dig för SMS-utskick. För komma med i utskicket måste du registrera det mobilnummer som du vill att vi ska skicka SMS till och den adress som du vill få meddelande om. Klicka på knappen Registrera längre ner på sidan.

Abonnemanget ska inte få SMS

Om du vill att något av dina abonnemang, som exempelvis ditt barns mobilnummer ska undantas från SMS-utskicken, så kan du avregistrera dessa själv. Klicka på knappen Avregistrera längre ner på sidan.