Serviceorganisationen ansvarar för lokalvård inom skola och förskola, måltider i skola, förskola samt inom vård och omsorg.

Välkommen att anmäla ditt intresse för att arbeta som timvikarie inom serviceorganisationen inom utbildningsförvaltningen. I denna e-tjänst kommer du att uppge namn, personnummer och kontaktuppgifter.
 
För att arbeta som timvikarie inom serviceorganisationen måste du visa upp ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Du ansöker själv om utdraget som ska visas upp innan en eventuell anställning. Utdraget är giltigt 1 år och du ansvarar också för att förnya det innan giltighetstiden gått ut. Mer information om registerutdrag och hur du beställer det hittar du på Polisens webbplats - välj blankett riktad mot Skola eller barnomsorg.

Vad händer när jag har skickat intresseanmälan?

Att skicka in en intresseanmälan betyder inte att du är garanterad timvikariat, utan endast att du visat ett intresse för att arbeta inom serviceorganisationen. Du söker inte heller en viss tjänst. För att bli aktuell som vikarie krävs ett personligt möte, oftast med områdets servicechef.

Så hanterar vi dina personuppgifter

De uppgifter du lämnar i samband med din intresseanmälan kommer bara att vara tillgänglig för den personal inom utbildningsförvaltningen som arbetar med personalrekrytering. Uppgifterna kommer inte att användas till andra ändamål.

Intresseanmälan finns även som pdf.