Här hittar du aktuella erbjudanden om förköpsrätt av kommunala tomter och om förtur att förvärva småhus.

Lediga småhus

Tallbacken, Hossaberget

Studor Projektutveckling & arkitektur erbjuder just nu medlemmar i Partille kommuns tomt- och småhuskö förtur att förvärva nio villor i Tallbacken i Hossaberget i Öjersjö. Sista dag för köpanmälan till Tallbacken är måndagen den 23 oktober.

Villornas boyta är 137 kvadratmeter. I anslutning till varje villa finns även eget förråd på cirka 6,4 kvadratmeter och garage på cirka 15 kvadratmeter. Priset för en villa är cirka  7 275 000 miljoner kronor.  Läs mer om villorna i Tallbacken. 

Studors anlitar Skandiamäklarna som kommer att kontakta de personer som står i kommunens tomt- och småhuskö och gjort en förköpsanmälan i tur och ordning.

Södra Kåbäcken

I södra delen av Kåbäcken planeras byggnation av tio bostäder i form av radhus och parhus. Entreprenören Studor kommer att förmedla de 10 bostäderna till anmälda i den kommunala tomt- och småhuskön under våren 2018. Information kommer att gå ut via e-post till dig som står i kön när det närmar sig tid för att anmäla intresse. Läs mer om husen.

Lediga tomter

Just nu har kommunen inga lediga tomter för självbyggeri till salu.

Kommande erbjudanden

Hultet Södra delen, Öjersjö

Inom kort kommer försäljningen av de tre kommunala självbyggeritomterna, i nordöstra delen av detaljplan Hultet Södra intill gång- och cykelvägen, att inledas. Information om försäljningsstarten kommer att gå ut via e-post till dig som står i kommunens tomt- & småhuskö när det närmar sig tid för att anmäla intresse.