Här hittar du aktuella erbjudanden om förköpsrätt av kommunala tomter och om förtur att förvärva småhus.

Lediga småhus

Södra Kåbäcken

I södra delen av Kåbäcken planeras byggnation av tio bostäder i form av radhus och parhus. Entreprenören Studor kommer att förmedla de 10 bostäderna till anmälda i den kommunala tomt- och småhuskön våren 2018. Information kommer att gå ut via e-post till dig som står i kön när det närmar sig tid för att anmäla intresse. Läs mer om husen.

Tallbacken, Hossaberget

Studor Projektutveckling & arkitektur erbjuder just nu medlemmar i Partille kommuns tomt- och småhuskö förtur att förvärva nio villor i Tallbacken i Hossaberget i Öjersjö. Sista dag för köpanmälan till Tallbacken är måndagen den 23 oktober.

Villornas boyta är 137 kvadratmeter. I anslutning till varje villa finns även eget förråd på cirka 6,4 kvadratmeter och garage på cirka 15 kvadratmeter. Priset för en villa är cirka  7 275 000 miljoner kronor.  Läs mer om villorna i Tallbacken. 

Studors anlitar Skandiamäklarna som kommer att kontakta de personer som står i kommunens tomt- och småhuskö och gjort en förköpsanmälan i tur och ordning.

Lediga tomter

Hultet Södra delen, Öjersjö

Fredagen den 20 april 2018 inleds försäljningen av de tre kommunala självbyggeritomterna, i nordöstra delen av detaljplan Hultet Södra intill gång- och cykelvägen. Information om försäljningsstarten går ut via e-post samma dag till dig som står i kommunens tomt- & småhuskö. Intresseanmälan är öppen till och med söndagen den 6 maj 2018.

Logga in på "Min sida" för att reservera

För att kunna reservera någon av tomterna måste du först logga in med e-legitiamtion på "Min sida" i tomt- och småhuskön.