Här hittar du aktuella erbjudanden om förköpsrätt av kommunala tomter och om förtur att förvärva småhus.

Lediga småhus

Just nu finns inga erbjudanden om förköpsrätt av småhus.

Öjersjö Höjd, Hossaberget

Sommaren 2017 väntas Veidekke Bostad erbjuda medlemmar i Partille kommuns tomt- och småhuskö förtur att förvärva 30 villor med äganderätt i det nya bostadsområdet Hossaberget i Öjersjö. Villorna varierar i storlek. 23 av villorna byggs i två plan i storleken 123-137 kvadratmeter. 7 av villorna byggs i tre plan i storlekarna 160-171 kvadratmeter. Mer information hittar du här.

Som medlem i kön kommer du att få förtur när försäljningen startar. Erbjudandet för dig som har en betald och registrerad tomtköplats senast 2017-04-15. För att få möjlighet att vara med i förhandsförsäljningen behöver du även vara registrerad intressent för projektet hos Veidekke Bostad senast 2017-05-14.

Veidekke Bostad återkommer med mer information om projektet efter att anmälningstiden gått ut.

Lediga tomter

Just nu har kommunen inga lediga tomter för självbyggeri till salu.

Hultet Södra delen, Öjersjö

Någon gång under 2017 kommer försäljningen av de tre kommunala självbyggeritomterna, i nordöstra delen av detaljplan Hultet Södra intill gång- och cykelvägen, att inledas. Information om försäljningsstarten kommer att gå ut via e-post till dig som står i kommunens tomt- & småhuskö när det närmar sig tid för att anmäla intresse.