Här hittar du information som vänder sig direkt till dig som elev eller vårdnadshavare. Elevhandboken ger svar på de flesta frågor. Titta gärna igenom den. Här har vi också samlat klass- och kurssidorna där det finns information om kurser på respektive program.

Elevhandbok

I elevhandboken har vi samlat all information som du som elev kan ha nytta av under din tid som studerande på Partille Gymnasium. Du hittar information om läsårstider, studie- och yrkesvägledning, elevinflytande, kursbyte, skolhälsovård och mycket annat. Läs och ladda ner elevhandboken som du hittar under rubriken "dokument" till höger på sidan.

Klass- och kurssidor

Klassidorna finns i Google sites. Här hittar du information om just din klass och kurserna du läser. Länkar till sidorna hittar du till höger.

Kurssidorna länkar till respektive kurs i olika nivåer.

Skolmat

Vår skolmatsal, eller bamba, ligger i huset som kallas Forellen i anslutning till skolan. Här serveras vällagad skolmat varje dag. Ambitionen är att måltiderna som serveras ska komponeras på ett sätt som är bra både för hälsan och miljön.

Vegetarisk kost serveras till alla som vill ha och är ett alternativ till dagens lunch. Vissa dagar serveras ytterligare ett alternativ.

Du som behöver specialkost fyller i blanketten till höger på sidan. Tänk på att det är viktigt att du avbeställer din specialkost om du av någon anledning inte äter i bamba någon dag.

Till höger på sidan hittar du också menyn för skolmaten.

Dexter

Anmäla frånvaro

Sjuk- och frånvaroanmälan sker via en talsvarsfunktion på telefonnummer 031-792 14 09. Vid sjuk- och frånvaroanmälan anger elev eller vårdnadshavare elevens personnummer enligt mönstret ååmmddnnnn. Instruktioner ges vid uppringning. Bekräftelse på anmälan skickas ut via sms och/eller e-post. Anmälan görs före klockan 12:00. Samtal därefter registreras nästa dag. Man måste anmäla ny sjukfrånvaro varje sjukdag.

Dexter

E-tjänster för dig som är elev eller vårdnadshavare till elev på Partille Gymnasium. Här kan man se frånvaro, klasslista, ändra kontaktuppgifter samt se elevens studieplan.