Grodden är en mötesplats för familjer med barn i åldrarna 0 till 6 år. Här kan man leka, umgås, fika, sjunga, måla, delta i gruppaktivitet och byta erfarenheter. Ibland åker vi på utflykt eller tar en promenad.

Välkommen till vårterminen 2018!

Vi har öppet vanliga tider utan avbrott för föräldraträffar. Kalendariet nedan uppdateras löpande.

Vi vill uppmärksamma alla om att inte besöka öppna förskolan om ert barn har någon form av prickar eller utslag på kroppen. Detta för att undvika risken för mässlingsutbrott.

Aktuellt

Februari

Den 6, 13 och 27 februari från klockan 12: stängt med anledning av föräldragrupp.

Måndag 12 februari är det sportlov och då kommer vi inte ha någon gymnastik men Grodden är öppen som vanligt.

28 februari och 14 mars klockan 17.30 till 20.45 har du chansen att gå en utbildning i första hjälpen riktad mot barn. Det är viktigt att du som deltar kan närvara vid båda tillfällena, det går inte att dela upp dem mellan två personer. Utbildningen är på kvällstid och utan barn. 

Det kommer finnas kaffe/te och smörgås att köpa för 20kr. Anmälan sker till Monica Beckmann via e-post monica.beckmann@edu.partille.se.

Mars

Den 13 och 27 mars från klockan 12: stängt med anledning av föräldragrupp.

Den 14 mars klockan 17.30 till 20.45: del två i första hjälpenutbildningen.

På öppna förskola Grodden

  • är du och ditt barn välkomna när det passar er under våra öppettider
  • tar vi tacksamt emot dina idéer och önskemål om vad verksamheten ska innehålla
  • är verksamheten kostnadsfri

Den öppna förskolan Grodden har familjen i fokus och erbjuder stöd i frågor som rör föräldrarollen, barnets utveckling och behov samt information om förskolor med mera. Här knyter du och ditt barn varaktiga kontakter med andra barn och föräldrar, och det är dina önskemål som styr vår verksamhet. Det är gratis och ni kommer och går som det passar under öppettiderna.