Grodden är en mötesplats för familjer med barn i åldrarna 0 till 6 år. Här kan man leka, umgås, fika, sjunga, måla, delta i gruppaktivitet och byta erfarenheter. Ibland åker vi på utflykt eller tar en promenad.

Den öppna förskolan Grodden har familjen i fokus och erbjuder stöd i frågor som rör föräldrarollen, barnets utveckling och behov samt information om förskolor med mera. Här knyter du och ditt barn varaktiga kontakter med andra barn och föräldrar, och det är dina önskemål som styr vår verksamhet. Det är gratis och ni kommer och går som det passar under öppettiderna.

På Grodden

  • är du och ditt barn välkomna när det passar er under våra öppettider
  • tar vi tacksamt emot dina idéer och önskemål om vad verksamheten ska innehålla
  • är verksamheten kostnadsfri

Aktuellt

Nytt för höstterminen 2017 är att gymnastiken på måndagar börjar klockan 9 istället för klockan 11.

Den 29 augusti, 12 september, 26 septermber, 3 oktober och 10 oktober stänger vi klockan 12 för att tillsammans med BVC hålla i föräldragrupp för nyblivna föräldrar.

Den 27 september klockan 10 -11 kommer familjejuristen Desiree Lilliehöök
från Fjällmans Juridik hit för att föra samtal om familjejuridik. Alla familjerättsliga frågor är välkomna och du kan även ta med dina nuvarande familjerättsliga avtal för genomläsning.

Den 19 och 26 oktober har vi bokat in en utbildning i första hjälpen som hålls av Röda Korset. Utbildningen, som är både praktisk och teoretisk, sker på kvällstid klockan 18 till 21:15 och är avgiftsfri. Under utbildning är det inga barn närvarande. Om du vill delta, kontakta Monica via mail (monica.beckmann@edu.partille.se) eller ring Grodden på telefonnummer 031- 792 17 71.

Den 8 november är fotografen på plats för att ta porträttbilder på era barn. Tid bokas på plats på Grodden eller genom att kontakta Monica via mail (monica.beckmann@edu.partille.se) eller ringa Grodden på telefonnummer
031- 792 17 71. Dagen är uppdelad i halvtimmespass för att väntan inte ska bli så lång.

Under hösten får vi även besök av bibliotekarie, fotograf och NTF. Har ni några andra önskemål så är det bara att fråga. Datum för de olika besöken kommer att meddelas senare.