Grodden är en mötesplats för familjer med barn i åldrarna 0 till 6 år. Här kan man leka, umgås, fika, sjunga, måla, delta i gruppaktivitet och byta erfarenheter. Ibland åker vi på utflykt eller tar en promenad.

Den öppna förskolan Grodden har familjen i fokus och erbjuder stöd i frågor som rör föräldrarollen, barnets utveckling och behov samt information om förskolor med mera. Här knyter du och ditt barn varaktiga kontakter med andra barn och föräldrar, och det är dina önskemål som styr vår verksamhet. Det är gratis och du kommer och går som det passar under öppettiderna.

På Grodden

  • är du och ditt barn välkomna när det passar er under våra öppettider.
  • har vi gruppaktiviteter varje dag klockan 11
  • tar vi tacksamt emot dina idéer och önskemål om vad verksamheten ska innehålla
  • är verksamheten kostnadsfri

Program

Mars

2 mars kl. 10: bibliotekarien kommer hit för att prata om språkutveckling och tipsa om olika barnböcker.
7 mars kl. 10: Stina R N från BVC kommer hit för samtal och allmänna frågor.

April

4 april kl. 10: Stina G från BVC kommer hit för samtal och allmänna frågor.
12 april: påskäggsvandring! Vi går från Grodden kl. 10 och följer en snitslad bana mot Kåsjön. Medtag egen fika som vi kan njuta av i gräset. Anmäl dig gärna till Monica om du vill följa med på 031-792 17 71.
12 och 19 april kl. 18.00 – 21.15: avgiftsfri utbildning i första hjälpen hålls av Röda korset. Den har både en praktisk och en teoretisk del och hålls kvällstid, uppdelad på två tillfällen. Under dessa tider är inga barn närvarande. Vill du delta i utbildningen, kontakta Monica på monica.beckmann@edu.partille.se eller ring till Grodden 031-792 17 71.

Maj

10 maj: utflykt till Barnens Miljöark i Mölnlycke där vi tittar på djuren och grillar korv. Vill du följa med? Anmäl dig till Monica på 031-792 17 71.
25 maj: Kristi himmelsfärd och stängt på Grodden.

Juni

5 och 6 juni: Grodden stängt.