Välkommen till öppna förskolan Flätan som är en mötesplats för familjer med barn i åldrarna 0 till 6 år. Här kan barnen träffa och leka med andra barn, samtidigt som föräldrarna träffar andra vuxna. Vi har sångsamling varje dag.

Välkommen till vårterminen 2018!

Vi vill uppmärksamma alla om att inte besöka öppna förskolan om ert barn har någon form av prickar eller utslag på kroppen. Detta för att undvika risken för mässlingsutbrott.

Aktuellt

Januari

Onsdag 31 januari klockan 10.30 till 11.30: Malin, förskollärare på Kvarnängens förskola, kommer hit och berättar om hur de arbetar på förskolan samt svarar på frågor.

Februari

Torsdag 8 februari klockan11: Gull-Britt från placeringsenheten kommer till Babyöppet och berättar om hur man anmäler till förskolan samt svarar på frågor.

Vecka 7: Öppna förskolan Flätan har stängt

Onsdag 21 februari klockan 10.30: Annette Gerdén från Partille familjerådgivning kommer hit och pratar om hur de arbetar.

På öppna förskolan Flätan

  • umgås, trivs och leker vi tillsammans.
  • bestämmer vi tillsammans vad vi ska göra av dagen.
  • har du som förälder och vårdnadshavare alltid någon att prata med.
  • ger vi varandra idéer och inspiration till olika aktiviteter.

Det är gratis att besöka öppna förskolan och du behöver inte anmäla dig i förväg. Hit kommer och går ni som det passar er. Vi finns på Vallhamra fritidsgård, Lärdomsvägen 1, Sävedalen.

Varmt välkomna!

Pia, Lisbeth och Gunilla