Öppna förskolan är en mötesplats för barn i åldrarna 3 månader till 6 år och deras föräldrar. Här kan barn tillsammans med vuxna umgås, leka och knyta nya kontakter. Det finns alltid vuxna att prata och utbyta erfarenheter med.

Välkommen till vårterminen 2018!

Kalendariet nedan uppdateras löpande.

Aktuellt

Maj

22 maj klockan 10.19: vi tar tåget från Partille station för en utflykt till Nolhagaparken i Alingsås. Medtag matsäck. Vid ihållande regn har vi verksamhet som vanligt på öppna förskolan Centrum.

29 maj klockan 11: Folktandvården kommer hit

30 maj klockan 10: barnvagnspromenad till Kåhögs gård (båda onsdagsgrupperna). Vi utgår från öppna förskolan. Medtag matsäck. Vid regn har vi verksamhet som vanligt på öppna förskolan Centrum.

31 maj: utflykt till Lexby och Kåhögsgård/lekplatsen. Vi promenerar till Lexby och tittar på får och lamm. Sedan fortsätter vi till Kåhögsgård där man kan köpa färsk mjölk från gården. På lekplatsen i Kåhög avslutar vi med att fika tillsammans. Medtag matsäck o filt att sitta på. Vid dåligt väder har vi verksamhet som vanligt på Öppna förskolan.

Öppna förskolan Centrums verksamhet

  • du och ditt barn kan komma och gå som det passar er under våra öppettider
  • verksamheten är kostnadsfri
  • det finns fika till självkostnadspris
  • det är sångsamling tisdagar och torsdagar klockan 10.45 samt onsdagar klockan 10.30

Öppna förskolan Centrum är en del av Familjecentralen och försöker anpassa verksamheten efter besökarnas behov. Berätta därför gärna om era förslag och idéer om vår verksamhet. Öppna förskolan är stängd när vi är på utflykt.