Partille kommun erbjuder även i år sommarjobb till ungdomar. Du bör vara mellan 15 och 19 år och folkbokförd i Partille. Du ansöker genom ett formulär här på vår webbplats senast den 3 april.

Arbetsuppgifter

Det kommer att finnas jobb inom äldreomsorg, vaktmästeri, städning, kök, förskola, gräsklippning, musikunderhållning, fotbollsledare och lägerverksamhet. Du kan också ansöka till Drivhusets "Ung sommarföretagare" där du får starta egetutbildning och möjlighet att driva företag som sommarjobb.

Arbetstider

Ett kommunalt sommarjobb innebär att du oftast arbetar en av perioderna under veckorna 25–27, 28–30 eller 31–33. Några av verksamheterna har andra perioder. Arbetstiden är sex timmar per dag, vanligast är klockan 8–15 måndag–fredag, med avbrott för en timmes lunch.

Ansök via formulär

Sista ansökningsdag är den 3 april och du kan endast ansöka via vårt ansökningsformulär. Det är viktigt att du stämmer av med dina föräldrar eller vårdnadshavare när du kan arbeta innan du fyller i ansökan, du måste kunna arbeta hela den sökta perioden.

Sök brett och använd egna kontakter

Prioritet kommer att läggas på ungdomar mellan 15 och 17 år som inte tidigare haft något kommunalt sommarjobb. Vi rekommenderar därför alla som vill ha sommarjobb att också söka på den privata marknaden då konkurrensen om de kommunala är hård.

Frågor och svar

Under dokument hittar du de vanligaste frågorna och svaren för kommunala sommarjobb i Partille kommun. Läs gärna dessa innan du skickar din ansökan.