Partille kommun erbjuder även i år sommarjobb till ungdomar mellan 15 och 19 år. Förra året var 160 ungdomar ute i treveckorsperioder i kommunens verksamheter. Just nu håller vi på att se över hur många ungdomar som kan erbjudas platser i år.

Arbetsuppgifter

Det kommer finnas jobb inom äldreomsorg, vaktmästeri, städning, kök, förskola, gräsklippning, musikunderhållning, fotbollsledare och lägerverksamhet.  

Arbetstider

De allra flesta arbetar en av perioderna under veckorna 25–27, 28–30 eller 31–33. Arbetstiden är sex timmar per dag, vanligen klockan 8–15 måndag–fredag, med avbrott för en timmes lunch.

Ansökningar

År 2017 sökte närmare 700 ungdomar ett kommunalt sommarjobb och nästan 160 av dem fick ett jobb. Konkurrensen är alltså hård och därför uppmanar vi alla som verkligen vill ha ett sommarjobb att även söka på den privata marknaden. Ansökan för årets sommarjobb är nu öppen och du kan enbart anmäla dig via formuläret på den här sidan.

Lön och tidrapport

Under dokument här på sidan hittar du en blankett för att fylla i din arbetstid. Det är nödvändigt för att du ska få din intjänade lön. Du måste också fylla i en blankett med dina kontouppgifter dit pengarna ska betalas ut och skicka in till Swedbank. Dessutom finns svar på de vanligaste frågorna om de kommunala sommarjobben i Partille kommun.