Vallhamra skola

Vallhamra skola 4-9

Vallhamra skola ligger nära Vallhamra centrum med naturen in på knuten. På skolan går elever i årskurserna 4 till 9. Barn som ska börja i förskoleklass går på närbelägna Oxledsskolan.

 

Vallhamra skola är för eleven som vill arbeta i modern lärmiljö, utrustad med det senaste inom digital teknik. Vi tar pedagogiskt avstamp i våra värdeord; Trygg, Rolig, Lärorik.

Trygg – I bemärkelsen att alla på skolan ska känna trygghet, med betoning på både individens och gruppens ansvar. Genom respekt för varandra och tilltro till allas lika värde, har vi en bra utgångspunkt i vårt väl fungerande likabehandlingsarbete.

Rolig – I bemärkelsen att lärandet ska vara lustfyllt utifrån den enskilde elevens förutsättningar, vilket skapar stolthet i förhållande till prestation.

Lärorik – I bemärkelsen att eleven utvecklar goda kompetenser och strategier hos oss och tar med sig dem in i framtiden. Vi har en stark tilltro till elevens förmåga.

 

Partille kommun har satsat stort på skolan. I våra ombyggda nymöblerade lärmiljöer finns starboards, green screens, projektorer, dokumentkameror, ljudanläggningar, vilka innebär helt nya möjligheter i lärprocessen.

 

Vi ser fram emot att ha förskoleklasser hos oss från hösten 2014 - eleverna kommer att fortsätta i årskurs 1 och uppåt på skolan.

 

Vår skolrestaurang håller en hög klass och har fått pris i en nationell tävling. Varje dag kan eleverna välja mellan 2-3 rätter och det finns alltid ett salladsbord med stort utbud.

 

Pedagogisk webbplats

Vallhamra skola har en pedagogisk webbplats där man som elev och förälder hittar information såsom schema, planeringar och dagliga aktiviteter.

 

Aktuellt inom barn och utbildning:


Fler nyheter »


 • Hitta snabbt

 • Kontaktinformation

  • Vallhamras skola
   031-792 14 60
   Skicka e-post »
  • Elisabeth Lindeberg
   Rektor Vallhamra skola åk F-6
   031-792 17 92
   Skicka e-post »
  • Daniel Larsson
   Rektor Vallhamra skola åk 7-9
   031-792 14 61
   Skicka e-post »
  • Birgitta Johansson
   Vik avdelningschef service samt Servicechef
   031-792 99 69
   Skicka e-post »
xltw%tzE{l}%ttwwp6vzxx%uyK{l}%ttwwp6%sp{l}%ttwwp6vzxx%uyK{l}%ttwwp6%sp